Skip to Content Skip to Index Page
Picknick, high tea of borrel

Picknick, high tea of borrel

Laat je verrassen door deze unieke plek waar hedendaagse kunst en architectuur, cultureel erfgoed en natuur een eenheid vormen. Wandel door de prachtige tuinen en bezichtig de tentoonstellingen van Klaas Kloosterboer in het kunstpaviljoen Hedge House en van Chaim van Luit in het historische Koetshuis.

De buitenplaats neemt maatregelen om je bezoek zo aangenaam en veilig mogelijk te maken. Daarom worden bezoekers gevraagd online hun kaartje te reserveren of te bestellen. De buitenplaats hanteert tijdssloten om bezoekers gedurende de dag te spreiden.

Een bezoek aan de buitenplaats wordt extra leuk als je in de tuinen komt picknicken, borrelen of genieten van een heerlijke high tea. De buitenplaats biedt hiervoor tuinarrangementen inclusief entreeticket, gevulde pakketten met allerlei heerlijkheden, servies, bestek, een kleedje en kussens. Ook hiervoor kun je via de website reserveren tot uiterlijk 10 uur 's ochtends op de dag van aankomst. Houders van een geldige Museumkaart ontvangen korting op deze arrangementen. Allergieën of speciale dieetwensen kunt u in het opmerkingenveld bij de reservering achterlaten.

Buitenplaats Wijlre is geopend op donderdag t/m zondag van 11.00-17.00 uur.

Jouw uitje op UitTipsLimburg.nl?

Plaats nu je uitje
Back to Top
Laden...