Skip to Content Skip to Index Page
content page title

Op pad met de Wittemse rugzak

Actief & Buiten

Dat er vanuit Wittem prachtig gewandeld kan worden, is al wel bekend. Nieuw deze zomer is de Wittemer rugzakwandeling. Voor individuele wandelaars, duo's, groepen en gezinnen die willen ervaren hoe een pelgrimswandeling er aan toe kan gaan. De Wittemer rugzak is een stevige katoenen rugzak met daarin een boekje met de wandelroute van 14 km, routekaart, wetenswaardigheden, bezinnende teksten en een foto-opdracht. Verder is de rugzak gevuld met een flesje drinken plus zoete en hartige versnaperingen voor onderweg.

Deze zomer staat de Gerarduswandeling centraal. De wandeling voert van en naar Wittem. Door beeldschone natuur, verstilde landschappen, adembenemende vergezichten en idyllische dorpjes. En onderweg sta je stil. Stil bij wat je beweegt, wat ertoe doet en wat van waarde voor jou is. Je ontdekt de pelgrim in jezelf. Het wandelboekje helpt daarbij met het pelgrimsgebed en andere inspirerende en bezinnende teksten. Deze meditatieve en spirituele teksten maken deze wandeling bijzonder en persoonlijk.
Na afloop van de wandeltocht voorziet de receptie van Klooster Wittem (tot 17.00 uur) het boekje van een echte pelgrimsstempel inclusief de pelgrims medaillon van Gerardus. De route kan op elk gewenst moment gelopen worden vanaf de receptie van Klooster Wittem. De prijs voor de gevulde Wittemer rugzak (incl. wandelboekje, drinken en versnaperingen) is € 9,95. Het uitgebreide wandelboekje is ook los te koop voor € 4,50.

Jouw uitje op UitTipsLimburg.nl?

Plaats nu je uitje
Back to Top
Laden...