Skip to Content Skip to Index Page
content page title

Met de schrijver of de fotograaf op pad

Actief & Buiten

Ter gelegenheid van het door de Studiegroep Leudal uit te geven boek Het Leudal, voor nu en altijd een wonderlijk natuurgebied, trekken de schrijver van het boek Phlip Bossenbroek en de fotograaf Hans Smulders met belangstellenden het Leudal in.

Deze wandelingen worden gehouden op zaterdag 13 juli én zaterdag 20 juli, de aanvang van de wandelingen is telkens 10.00 uur en de totale duur is ongeveer 3 uur. Voorafgaand aan de wandeling, van 9.30-10.00 uur, is er een korte uitleg in het bezoekerscentrum, waarin de schrijver en de fotograaf vertellen over de totstandkoming van dit boek. Tevens is dan gelegenheid het boek te bestellen.

Graag vooraf aanmelden voor deze wandeling o.v.v. de datum en aan welke wandeling men wenst deel te nemen, met de fotograaf of met de schrijver. Aanmelden kan via het e-mailadres studiegroep.leudal@hetnet.nl. Deelname kost € 3,50 p.p. en € 25,- p.p. inclusief het boek.

Ook ter gelegenheid van het verschijnen van het boek Het Leudal, voor nu en altijd een wonderlijk natuurgebied, wordt er een fotowedstrijd georganiseerd. Deze fotowedstrijd start op 13 juli en eindigt op 1 september 2019. De wedstrijd is uitsluitend bedoeld voor amateurfotografen. Zij worden uitgenodigd hun beste foto's, gemaakt in het Leudal, digitaal in te leveren via studiegroep.leudal@hetnet.nl. De foto's moeten gemaakt zijn in het jaar, voorafgaand aan de sluitingsdatum, dus tussen 1 september 2018 en 1 september 2019. De deelnemers gaan ermee akkoord dat de Studiegroep Leudal de ingezonden foto's, met naamvermelding van de fotograaf, geprint of online publiceert in haar tijdschrift Rondom het Leudal, dit alles zonder commerciële doeleinden, maar onbeperkt in tijd.
De jury beoordeelt de foto's in twee categorieën, volwassenen en kinderen tot 16 jaar. De winnaars uit beide categorieën worden uitgenodigd bij de presentatie van het boek op vrijdag 27 september in het Bezoekerscentrum, waar zij dit boek als prijs zullen ontvangen.

Jouw uitje op UitTipsLimburg.nl?

Plaats nu je uitje
Back to Top