Skip to Content Skip to Index Page
content page title

Lichtjestocht

Actief & Buiten

Op zondag 15 december a.s. organiseert Natuurmonumenten een bijzondere activiteit. Voor de eerste keer wordt op Landgoed Mookerheide een Lichtjestocht georganiseerd. Van 18.00-21.00 uur zijn alle kinderen, moeders, vaders, oma's, opa's en iedereen welkom om de lichtjestocht van 2,5 km te wandelen. De kerstsfeer kan dan op Landgoed Mookerheide beleefd worden.

Onder het sterrenblinken wandel je naar de sterrenwachters. Misschien zie je bij goed weer de kerstster door de telescopen. Een lied zal weerklinken. De herdertjes zijn deze avond in het veld. Hun schapen vinden het fijn om geknuffeld te worden. Midden in de winternacht vertelt een verhalenverteller het aloude, bijzondere kerstverhaal. Om op te warmen is er tijdens de tocht lekkere warme chocomel. En meer…

Komt allen tezamen bij de lichtjestocht op Landgoed Mookerheide! Kom verlicht, dat is extra leuk. Versier jezelf met lampjes en lichtjes of breng een lampion mee. Geen zaklamp!

Tijdens deze avond op 15 december word je vanaf 18.00 uur welkom geheten bij de kassen op Landgoed Mookerheide. Je kunt tot maximaal 21.00 uur over de wandeling doen. Dit is een gezinsactiviteit.

Wil je ook mee? Meld je dan aan. Voor deze activiteit is vooraf inschrijven noodzakelijk! Aanmelden kan via de website. www.natuurmonumenten.nl/landgoed-mookerheide en dan doorklikken naar agenda.

Jouw uitje op UitTipsLimburg.nl?

Plaats nu je uitje
Back to Top
Laden...