Skip to Content Skip to Index Page
Zomerwandeling met optie boottocht over de Maasplassen

Zomerwandeling met optie boottocht over de Maasplassen

De VVV Midden Limburg organiseert op zaterdag 18, 25 juli en 1, 8, 15 en 22 augustus een wandelingen door het witte stadje Thorn o.l.v. VVV gids. Aansluitend is het mogelijk een boottocht over de Maasplassen te maken.

Thorn, ruim 800 jaar hoofdplaats van een miniatuur vorstendom, nu een beschermd stadsgezicht met vele monumenten. Het witte stadje Thorn dankt zijn naam aan de vele pittoreske witte huisjes en vele authentieke panden uit de 15e tot de 18e eeuw.
Het is ook mogelijk de wandeling te combineren met een boottocht. De VVV-gids brengt je aansluitend naar de aanlegsteiger waar je inscheept voor een prachtige 2 uur durende rondvaart en kennis maakt met het Maasplassengebied in Midden Limburg.

Start: 13.00 uur vanaf VVV Thorn, Wijngaard 14, duur rondleiding 1,5 uur, start boottocht om 14.45 uur, einde boottocht om 16.45 uur bij de aanlegsteiger Thorn.

Deelname rondleiding: € 5,- p.p., wandeling met boottocht € 15,50 p.p., kinderen 4 t/m 11 jaar € 7,50, maximaal 10 deelnemers, reserveren verplicht via https://www.webshopvvvmiddenlimburg.nl/nl/category/tickets/

Jouw uitje op UitTipsLimburg.nl?

Plaats nu je uitje
Back to Top
Laden...