Skip to Content Skip to Index Page
Vollemaanwandeling met astrologische uitleg VOLGEBOEKT

Vollemaanwandeling met astrologische uitleg VOLGEBOEKT

Beleef het mysterie van de volle maan! Wandel onder leiding van twee gidsen door het maanverlichte bos (met schoenen aan), ervaar de intense stilte en bewonder het zicht en de kracht van de maan.

Je wordt ontvangen met een kop koffie of thee in de BloteVoetenHut. De twee gidsen stellen zich aan je voor en daarna gaan jullie het bos in. Tijdens de wandeling krijg je uitleg over de astrologische betekenis van de maan. Daarnaast is Volle maan hét moment om iets los te laten en om iets nieuws aan te gaan. Word bewust, sta stil, deel met elkaar en laat los. Een bijzondere ervaring die je niet snel zult vergeten!

De Volle Maanwandeling gaat onder alle weersomstandigheden door. Zorg dus voor goed schoeisel en kleding passend bij de weersomstandigheden.

Voor de Volle Maanwandeling zijn slechts een beperkt aantal plaatsen beschikbaar (vol = vol). Reserveer daarom zo snel mogelijk via info@blotevoetenpark.nl. Geef duidelijk aan voor hoeveel personen je wilt reserveren, de datum en het tijdstip. Je ontvangt een mail met een betaallink van ons om je deelname definitief te bevestigen.

30-11 IS VOLGEBOEKT!!
1-12 ZIJN NOG PLEKKEN VRIJ

Jouw uitje op UitTipsLimburg.nl?

Plaats nu je uitje
Back to Top
Laden...