Skip to Content Skip to Index Page
content page title

Winter Wonder Wandeling

Actief & Buiten

Op zondag 30 december trekken we er weer op uit. De midwinterwende, de langste nacht van het jaar, is dan net voorbij. Het feest waarop we vieren dat er weer meer licht komt. De overgang van een oud in een nieuw jaar op 31 december moet dan nog komen. De symboliek van die overgang nemen we mee op de Winter Wonderwandeling van 30 december. Het is een mooi moment om bewust te reflecteren op wat het afgelopen jaar heeft gebracht, en wat we daarvan willen achterlaten en wat we willen meenemen. En welke nieuwe dingen, welke nieuwe energieën willen we verwelkomen?

De magie van een Wonderwandeling is dat we met zulke thema's kunnen 'lopen'. Al wandelend, en reflecterend, gebruik makend van de symboliek van de natuur om ons heen. De symboliek helpt om je onbewuste bewust te maken. Het is echt bijzonder om te voelen wat er allemaal naar boven kan komen tijdens zo’n wandeling.

Bewegen in de natuur helpt bovendien om los te laten. Al wandelend en de frisse lucht inademend gaat dit eigenlijk vanzelf. De fysieke beweging ondersteunt de transformatie van wat omhoog komt.

Lily Faber wordt er blij van om je daarbij te mogen begeleiden. Ze gaat samen met jou op deze wonderreis. Voel je dat je graag meewilt? Meldt je dan even aan via de website.

Kun je niet op 30 december? Zet dan alvast 27 januari in je agenda en meld je alvast aan via de website. Locatie en thema volgen nog, de aanvangstijd is hetzelfde.

Jouw uitje op UitTipsLimburg.nl?

Plaats nu je uitje

Noteer deze alvast in je agenda De beste tips van onze redactie

Back to Top