Skip to Content Skip to Index Page
content page title

40ste INTERNATIONAAL JEUGD VOETBAL TOERNOOI

Actief & Buiten
40-ste INTERNATIONALE JEUGDTOERNOOIEN URMONDIA.


In 1979 staken enkele jeugdbestuursleden van Urmondia de sportieve koppen bij elkaar om te komen tot een eigen jeugdtoernooi.
Alle toenmalige toernooien werden indertijd gehouden in het naseizoen.
Urmondia koos voor een andere opzet en organiseerde hun toernooi voor de aanvang van de nieuwe competitie. Een bekritiseerde maar achteraf gouden greep.
Vele duizenden jeugdige sporters bevolkten inmiddels de Urmondiavelden. Ze kwamen uit Nederland, België, Engeland en Duitsland. Vele verenigingen zijn al jaren vaste bezoeker van de toernooien op het Molencomplex aan de Swentiboldlaan.
Voor de competitie aanvang van het seizoen 2019/2020 organiseert de Jeugdafdeling van VV Urmondia al weer voor de 40-ste keer in successie de inmiddels geroemde Internationale Jeugdvoetbaltoernooien.
Het is inmiddels een van de oudste en de grootste toernooien in Limburg.
In de weekends van 27 augustus tot en met 10 september zullen duizenden jeugdige voetballers, begeleiders en supporters bezit nemen van het Molenpark sportcomplex aan de Swentiboldlaan in Urmond.
Behalve teams uit onze eigen provincie, zullen ook nu weer teams deelnemen van buiten onze provincie- en landsgrenzen.
Ieder jaar weer staan de wedstrijden bol van jeugdig enthousiasme.
Voor de voetbal-liefhebbers is het dan ook goed vertoeven langs de lijn of op het voetbalterras. Ook de gezellige kantine nodigt uit tot een aangenaam verpozen.
De uitgebreide catering met kindvriendelijke prijzen zorgt ervoor dat u beslist geen dorst of honger hoeft te lijden.

Jouw uitje op UitTipsLimburg.nl?

Plaats nu je uitje
Back to Top
Laden...