Skip to Content Skip to Index Page
content page title

Houdt u van ruimte, rust en natuur?
En geniet u enorm van flora en fauna om u heen?
Komt dan eens bij onze Pluk en Theetuin kijken!

Wij, Patrick en Hanneke Villerius, willen u laten meegenieten van onze prachtige plek aan de Belgenhoek 7 in Grashoek.

Kom tot rust in onze Pluk en Theetuin

In onze theetuin kunt u in alle rust genieten van een lekker bakje koffie of thee met huisgemaakte taart. U kunt bij ons ook terecht voor de lunch, er is keuze uit diverse heerlijke belegde boerenboterhammen of een lekker soepje. Houd u er wel rekening mee dat het handig is om voor de lunch te reserveren om teleurstellingen te voorkomen. Volwassenen en kinderen, maar ook honden, kunnen rondwandelen in onze boomgaard en in onze bloemen- en fruitpluktuin. Onze Pluk en Theetuin is goed bereikbaar en ligt centraal op de grens tussen Limburg en Brabant.

Het is mogelijk om uw eigen boeket bij ons samen te stellen door zelf te plukken in onze borders, een boeket heeft u al vanaf 3,25 euro. Er zijn diverse soorten fruit oa.; aardbeien, frambozen, bramen, bessen, appels en peren die ook tegen een vergoeding vanaf 3,00 euro te plukken zijn om mee te nemen. Verder verkopen we eigengemaakte jam en honing van onze eigen imkerij.

Tip: Wij hebben cadeaubonnen die tegen elke waarde, overal voor inwisselbaar zijn.

Er is een speelheuvel voor kinderen alwaar lekker kan worden geravot in de natuur. Uw kinderen kunnen bij ons op verschillende manieren lekker buiten spelen: Klimmen en klauteren of lekker met water of met zand spelen.

Jouw uitje op UitTipsLimburg.nl?

Plaats nu je uitje
Back to Top
Laden...