Skip to Content Skip to Index Page
Fotografie Workshop Landgoed Geijsteren

Fotografie Workshop Landgoed Geijsteren

IVN Geysteren-Venray organiseert op 23 oktober een fotografieworkshop door Jan Linskens. Het aantal deelnemers is beperkt tot max 10, daarom is aanmelden via secretariaat@ivn-geysteren-venray.nl verplicht. Vermeld in het onderwerp ‘aanmelding fotoworkshop’ en in de mail naam, email en telefoonnummer van de deelnemer(s). De aanmelding is pas definitief als het cursusgeld is overgemaakt op rekening NL36RABO0156.3203.39 tnv IVN-Geysteren-Venray ovv fotoworkshop 2021.

De workshop begint met ontvangst en het voorstellen van de cursisten aan de hand van een eigen foto. Na een korte theorie door Jan Linskens, gaan de cursisten het veld in (in de bossen van Landgoed Geijsteren) om het geleerde in de praktijk te brengen. De workshop eindigt met een fotobespreking.
Linskens is een fotograaf met een grote passie voor de natuur. Hij legt graag de natuur vast op de foto en daarbij zijn vooral landschaps- en macrofotografie zijn favoriet. Dus hij maakt weidse beelden, krachtig, dramatisch. Maar met evenveel overgave stort hij zich in de kleine, zelfs de kleinste onderdelen ervan. Hij fotografeert veel in Nederland, waarbij de Nationaal Parken de Maasduinen en de Groote Peel zijn favorieten zijn.

Noteer deze alvast in je agenda Tips van onze redactie

Noteer deze alvast in je agenda Tips van onze redactie

Jouw uitje op UitTipsLimburg.nl?

Plaats nu je uitje
Back to Top
Laden...