Skip to Content Skip to Index Page
Natuurontdekkingsreis Parkstad

Natuurontdekkingsreis Parkstad

Ga mee op een natuurontdekkingsreis door Parkstad!
De gezamenlijke afdelingen uit de regio Parkstad van het IVN Instituut voor natuureducatie en duurzaamheid, samen met het Natuurhistorisch Genootschap Limburg, nodigen je uit om in 2022/2023 eens écht kennis te maken met de veelzijdige natuur in de regio. Kom mee op een mooie en leerzame Natuurontdekkingsreis!
We nodigen iedereen uit die kennis wil maken met de natuur van Parkstad om met ons op reis te gaan door deze regio. Neem deel aan de IVN Natuurontdekkingsreis Parkstad. Gedurende 2022 en 2023 ga je ongeveer 20 keer deelnemen aan een activiteit waarbij je telkens kennis maakt met een ander aspect van de natuur. Dit zijn excursies, workshops, lezingen zowel binnen als natuurlijk ook buiten. Tijdens de buitenexcursies wordt ook van alles verteld over wat we daar tegen komen in de boeiende natuur van Parkstad. Kortom als je na deze reis zelf op weg bent door de natuur, zie en ervaar je nog veel meer van al dit moois.
De reis begint op woensdag 6 juli 2022 om 19:30 uur met een informatie/kennismakingsavond. De bijeenkomsten zijn op woensdagavond en zaterdagmorgen.
De laatste bijeenkomst is op zaterdag 8 juli 2023, dit is een excursie met aansluitend een gezellige afsluitende bijeenkomst.
De kosten voor deze mooie reis bedragen € 50,-. Opgave voor deelname kan via ivnparkstadcursus@gmail.com. Wil je meer informatie mail ons, ivnparkstadcursus@gmail.com of bel met 06-20649872.

Noteer deze alvast in je agenda Tips van onze redactie

Noteer deze alvast in je agenda Tips van onze redactie

Jouw uitje op UitTipsLimburg.nl?

Plaats nu je uitje
Back to Top
Laden...