Skip to Content Skip to Index Page
Op de Venlose vloer

Op de Venlose vloer

Humans improvisatieprogramma De Vloer Op is nog onverminderd sterk en populair. Dit jaar staat dan ook in het teken van het twintigste seizoen van De Vloer Op. Spelers uit Venlo en omgeving spelen een improvisatievoorstelling gebaseerd op deze improvisatieserie.

Na het succes van de eerste editie presenteren de sterkste spelers uit Venlo en omstreken een improvisatievoorstelling die lichtjes is gebaseerd op het televisieprogramma De vloer op.

Het is acteren zonder angst. Improvisatie is ja zeggen, meebewegen, meegaan in andermans fantasie. Acteurs dagen elkaar uit, verrassen elkaar, maar trekken op cruciale momenten ook samen op. Als een acteur durft mee te gaan in de fantasie van een ander, kunnen ze samen een wereld creëren.

Op de Venlose vloer is spannend en verrassend, publiek en spelers weten niet wat er te gebeuren staat. Onder leiding van toneeladviseur Marnix Mulder worden verschillende scenes geïmproviseerd. Dit kunnen hilarische dan wel ontroerende scenes zijn. Uitgaande van de spelkwaliteit van de diverse spelers belooft het een prachtige theateravond te worden.

Niets dan een kapstok en kist met rekwisieten, een frisse en alerte geest hebben de spelers tot hun beschikking. Nooit was theater zo direct, spannend en boeiend als op de Venlose vloer. En uiteraard in het Venloos dialect!

Jouw uitje op UitTipsLimburg.nl?

Plaats nu je uitje
Back to Top
Laden...