Skip to Content Skip to Index Page
Huiskamerconcert INXS

Huiskamerconcert INXS

Mis je het ook de adembenemend concerten? Het samen zijn? Je mee laten slepen in de sfeer en de muziek van de beste artiesten. Elke week zullen we op donderdag en zondag een prachtig concert vertonen in onze Huiskamerbioscoop.

Deze keer met INXS Live Baby Live... op donderdag 23 juli en zondag 26 juli.

Never Tear Us Apart, Suicide Blonde en Original Sin zijn maar enkele van de vele internationale INXS-hits. In totaal trad INXS meer dan tweeduizend keer op voor de vroegtijdige dood van de charismatische frontman Michael Hutchence op 22 november 1997. Het legendarische Wembley Stadium-optreden van 13 juli 1991 was hét moment dat de Australische band op nieuwe muzikale hoogte bracht. Dit concert, waar 74.000 extatische fans op afkwamen, werd in 2019 voor het eerst in de bioscoop vertoond en is deze zomer te zien in onze Huiskamer.

De registratie van het optreden is een volledig gerestaureerde 4K Ultra HD versie van de originele 35mm print. De film bevat ook een niet eerder vertoonde 'verloren' track en een gloednieuwe Dolby Atmos audiomix, samengesteld door INXS' executive producer Giles Martin en Sam Okell, opgenomen in de Abbey Road Studios.

Jouw uitje op UitTipsLimburg.nl?

Plaats nu je uitje
Back to Top
Laden...