Skip to Content Skip to Index Page
Huiskamerconcert The Cure

Huiskamerconcert The Cure

Mis je het ook de adembenemend concerten? Het samen zijn? Je mee laten slepen in de sfeer en de muziek van DE beste artiesten. Elke week zullen we op donderdag en zondag een prachtig concert vertonen in onze Huiskamerbioscoop. Dus kom genieten van de mooiste muziek in een nostalgische en relaxte setting onder het genot van een drankje.

Deze keer met The Cure: 40th Anniversary - Live in Hyde Park, London, op donderdag 6 augustus en zondag 9 augustus.

Op zondag 9 juli 1978 in The Rocket, een kleine rokerige bar in Crawley Sussex, heeft The Cure voor het eerst opgetreden. Ongeveer 65 mensen kwamen toen op hun optreden af en genoten! Op zaterdag 7 juli 2018 in Hyde Park, een enorm park in Londen, kwam The Cure het podium op om 40 jaar live optreden te vieren, ruim 65.000 mensen kwamen toen en gingen uit hun dak!

Om deze historische gebeurtenis in Technicolor-glorie vast te leggen ging de band naar de man die verantwoordelijk is voor de meeste video's van The Cure, de man waar ze al jaren mee samenwerken regisseur Tim Pope. Het optreden dan Tim Pope filmde die perfecte zomeravond was een van de beste concerten die The Cure ooit gaf in hun lange carrière.

The Cure laat ons genieten van 29 nummers uit hun brede scala van populaire alternatieve muziek.

Jouw uitje op UitTipsLimburg.nl?

Plaats nu je uitje
Back to Top
Laden...