Skip to Content Skip to Index Page
Openluchtfilm op Airport Steyl

Openluchtfilm op Airport Steyl

Samenwerking Wereldpaviljoen en Filmtheater De Nieuwe Scène: Openluchtfilm Slumdog Millionaire op Airport Wereldpaviljoen Steyl

Het Venlose Filmtheater de Nieuwe Scène en het Wereldpaviljoen Steyl gaan nauw samenwerken. Het resultaat daarvan is een bijzondere filmdag en avond voor jong en oud in en bij het Wereldpaviljoen. Onder het motto van ‘Zien en beleven’ start deze samenwerking met o.a. films, workshops, dans en muziek die passen in de setting van de culturele attractie het Wereldpaviljoen.

De eerste grote activiteit vindt plaats op vrijdag 12 augustus. Die dag is het Wereldpaviljoen ’s middags van 13.00 tot 17.00 uur gratis open voor iedereen maar vooral voor kinderen.
’s Avonds, wanneer het voldoende donker is rond 21.30 uur start de hoofdfilm genaamd “Slumdog Millionaire” in de open lucht op Airport Steyl. Bij slecht weer wordt de film in het Wereldpaviljoen zelf getoond.

Inhoud:
Deze ‘Oscar winnende’ film, gaat over de achttienjarige Jamal die de Indiase miljoenenloterij wint. Hij wordt echter beschuldigd van fraude. Via indrukwekkende flashbacks wordt zijn leven in de slums vertoond en hoe hij uiteindelijke bij de bekende televisieshow belandt.

Voordat de film wordt vertoond proeven de bezoekers de Indiase sfeer via muziek en dans. Zo zullen enkele Indiase zusters een traditionele dans uitvoeren en een lied zingen.
De entree is gratis.

Het programma ‘Zien en Beleven’ is mede mogelijk gemaakt met medewerking van de gemeente Venlo.

Noteer deze alvast in je agenda Tips van onze redactie

Noteer deze alvast in je agenda Tips van onze redactie

Jouw uitje op UitTipsLimburg.nl?

Plaats nu je uitje
Back to Top
Laden...