Skip to Content Skip to Index Page
Klimbos

Klimbos

Klimbos Weert is een ECO Klimbos én een locatie voor bootcamp, teambuilding en andere groepsactiviteiten! Het klimbos heeft 4 klimparcoursen met verschillende hindernissen tussen de bomen. Deze lopen op in moeilijkheid en hoogte. Als je alle 4 de parcoursen aflegt dan ben je ongeveer 2,5 uur bezig met klimmen. In het eerste parcours sta je op zo'n 3 meter hoogte. In het laatste parcours is dat ruim 9,5 meter. Dit staat garant voor een onvergetelijk actief dagje uit voor jong en oud. Je bent van harte welkom bij Klimbos Weert!

Elke zaterdag en dinsdag wordt er een bootcamp les gegeven op onze locatie, zonder abonnementsverplichting! Je kan een losse les boeken of een 10 lessen kaart nemen.

Het aantal plekken per startgroep zijn gelimiteerd en daardoor zijn onze openingstijden altijd op basis van beschikbaarheid. Reserveer daarom heel gemakkelijk online. Je bent dan zeker van een plekje, want vol = vol! De openingstijden wisselen per maand in verband met feestdagen, vakanties en groepsaanvragen.

Jouw uitje op UitTipsLimburg.nl?

Plaats nu je uitje
Back to Top
Laden...