Skip to Content Skip to Index Page
City Escape Maastricht

City Escape Maastricht

De Noodkist van Maastricht, het reliekschrijn van Sint-Servaas, behoort tot de belangrijkste voorwerpen van middeleeuwse edelsmeedkunst in de Lage Landen en wordt wel "de Nachtwacht van het Zuiden" genoemd. Tijdens de laatste omgang zijn 9 kostbare diamanten van de noodkist gestolen! Daarmee heeft de kist zijn magische werking verloren! Nu een belangrijke bescherming niet meer werkt is de stad mogelijk in gevaar!

City Escape is een stadsspel voor knappe koppen en koele kikkers. Als de tijd eenmaal begint te lopen, kun je alleen nog op elkaar vertrouwen om samen op tijd de stad te redden. Een super spannend en originele City Escape Game.

Het spel bestaat uit een City Escape Box gevuld met challenges en props. In combinatie met de speciale City Escape Game App kom je op 9 bijzondere plekken in de stad waar je creativiteit en inventiviteit nodig hebt om de diamanten terug te vinden.

De opdrachten zijn geschikt voor alle inwoners van en bezoekers aan de stad. Tijdens de game wordt het onzichtbare zichtbaar, komen muren van een oude bioscoop tot leven en is de Servaasbrug nooit meer hetzelfde.

Het spel duurt circa 2 tot 3 uur, maar je mag er zo lang over doen als je wilt.
Het spel is 2-talig (Engels en Nederlands).
Het spel wordt via de webshop gekocht en naar je thuis gestuurd. Ook zijn de spellen te koop bij de VVV in Maastricht.

Jouw uitje op UitTipsLimburg.nl?

Plaats nu je uitje
Back to Top
Laden...