Skip to Content Skip to Index Page
content page title

Opa- en omadag

Dagje Uit

De lente is in zicht en we gaan weer met zijn allen naar buiten. Bij het Kasteelpark genieten we ook van de pracht van de natuur en daarom organiseren we op zondag 24 maart een speciale dag om de opa’s en oma’s eens in het zonnetje te zetten.

Maak samen met de kleinkinderen een wandeling langs mooie bloesems en nieuwsgierige diertjes. De zilvervosjes spelen in het zonnetje en de emoes komen een kijkje nemen bij het hek. Geen mooier moment om met opa en oma een dagje erop uit te trekken! En om het nog leuker te maken, geeft het Kasteelpark op opa en omadag €5,- korting als grootouders voor henzelf een jaarkaart aanschaffen en/of verlengen.

Kinderboerderij
Een bezoek aan de kinderboerderij hoort er natuurlijk ook bij! Hier kun je de geitjes aaien en de vrolijke ottertjes zien zwemmen.

Griezels
Voor de echte durfal is een bezoek aan het Kriebelhuis de moeite waard. Hier zie je onder meer wandelende takken, harige vogelspinnen, felgekleurde gifkikkertjes en grote leguanen. (Op dit moment is het Kriebelhuis nog gesloten; zodra het buiten warm genoeg is, gaat het weer open. Dit wordt vermeld op de website.)

Speeltuin
Het bezoek is niet compleet zonder een bezoek aan de speeltuin: springen op de grote air trampoline, een zandkasteel bouwen of de uitkijktoren beklimmen. Probeer ook onze nieuwe rode draaimolen eens uit!

Gratis kopje koffie
Als de (klein) kinderen aan het spelen zijn, kunnen opa en oma uitrusten op het naastgelegen terras. Op deze dag krijgen opa en oma’s die een jaarkaart kopen een consumptiebon voor een gratis kopje koffie.

Koop uw jaarkaart met korting
Omdat een bezoek aan Kasteelpark Born een plezier is voor jong en oud, kunnen opa en oma op zondag 24 maart met € 5,- korting een jaarkaart kopen.
Nieuwe jaarkaarten kosten €20,- voor opa’s en oma’s en verlenging van de jaarkaart kost €17,50.

Openingstijden
Het Kasteelpark is dagelijks open van 10 -18 uur.
De entree is € 6,00 voor kinderen en 65+’ers en € 8,50 voor volwassenen.

Jouw uitje op UitTipsLimburg.nl?

Plaats nu je uitje
Back to Top