Skip to Content Skip to Index Page
content page title

Reis in één dag rond de wereld in GaiaZOO

Dagje Uit

Maak in één dag een reis door de wonderlijke dierenwereld in GaiaZOO, het Leukste uitje van Nederland 2018. Bekijk prachtige neushoorns, de sierlijke giraffenfamilie en 400 grote flamingo's op de Afrikaanse Savanna. Reis daarna verder naar Zuid-Amerika, waar doodshoofdapen boven je hoofd door de takken klauteren!

Van aap tot zebra

GaiaZOO zit tjokvol bijzondere diersoorten en elk jaar komen er wel een paar nieuwe bij. Pas op voor de reuzenmiereneter, met een tong langer dan zestig centimeter! In het Tapir | Terrarium krioelt het van felgekleurde gifkikkers en harige vogelspinnen. Ontmoet in het gebied Taiga de rode panda's. Overdag klimmen of slapen ze vaak in bomen. Als ze nieuwsgierig of hongerig zijn, komen ze naar beneden. Schattig!

Deze dieren kende je nog niet

In GaiaZOO wonen ook veel bijzondere dieren. Maak eens kennis met de veelvraat, muskusossen en grootoorvossen. Nog nooit van gehoord? Dit zijn diersoorten die je niet vaak in Nederlandse dierentuinen tegenkomt. Sterker nog: de muskusos is alleen in GaiaZOO te vinden! Tijdens presentaties van dierverzorgers ontdek je de leukste weetjes. Zij vertellen elke dag over de dieren in GaiaZOO en hun soortgenoten in het wild.

Spelen in de DinoDome en de JungleTour

Voor kinderen is GaiaZOO een speelparadijs! Bezoek de reusachtige DinoDome, het grootste indoor Dino Speelpark van Europa. Lekker klimmen, glijden en spelen in het nettenwoud en de hoge takeltoren. Tijdens de JungleTour klauter je buiten over touwbruggen en hoge klimtorens! En er is een nieuwe speelgelegenheid: SavannaTour, met klimtorens en buiten spelen.

Openingstijden

4 maart/m 30 juni 10.00 - 17.00 uur
1 juli t/m 30 augustus 10.00 - 18.00 uur
1 september t/m 3 november 10.00 - 17.00 uur
4 november t/m 3 maart 10.00 - 16.00 uur

Jouw uitje op UitTipsLimburg.nl?

Plaats nu je uitje
Back to Top
Laden...