Skip to Content Skip to Index Page
Fun & Entertainment Center Sevenum

Fun & Entertainment Center Sevenum

Family Entertainment Center (FEC) Sevenum bestaat uit een drietal verrassende concepten:

Mattel Play: deze indoor speelgelegenheid is een betoverende wereld waar kinderen van 1 t/m 5 jaar hun tv-helden kunnen ontmoeten in de verschillende gethematiseerde speelzones. Ontmoet Bob de Bouwer, dans in een schitterende tutu als Angelina Ballerina, ben een held als Brandweerman Sam of bezoek Thomas de Stoomlocomotief.

The Portal Action House is een indoor virtuele wereld vol uitdagingen voor de actieve tieners en volwassenen. Deze fysieke gamewereld bestaat uit 3 uitdagende levels. Stap via The Portal in deze wereld en waag je aan verschillende sportieve uitdagingen. Laat je vetste skills zien op de freerunbaan, tal van trampolines of op de pumptrack! 
Ook is er de The Portal Lasergame, waar je het avontuurlijke level XX vindt, bestaat uit een spannende lasergame arena inclusief blacklights en verschillende licht- en geluidseffecten. Voordat je de arena betreedt sta je oog in oog met je tegenstanders en krijg je een uitgebreide instructie. Vervolgens barst de strijd los. 3, 2, 1 FIRE! 

ABC Restaurant waar je kunt genieten van maar liefst van 11 verschillende restaurants onder één dak!

Bekijk voor actuele openingstijden en toegangsprijzen de website van Fun en Entertainment Center Sevenum.

Jouw uitje op UitTipsLimburg.nl?

Plaats nu je uitje
Back to Top
Laden...