Skip to Content Skip to Index Page
Hap en Stap Thorn-Wessem met lunch to go

Hap en Stap Thorn-Wessem met lunch to go

De Hap en Stap Thorn-Wessem met lunch-to-go start op het mooie plein de Wijngaard in Thorn en voert via de  kapel Onder de Linden met barok interieur naar het maasdorp Wessem.
Hier ontvang je bij gasterij De Knip tegen inlevering van je voucher een heerlijk belegd broodje gezond of carpaccio, inclusief coffee/cappuccino of thee-to-go, of een een warme chocomel-to-go. Aan de Maasboulevard staan diverse banken om op je gemak te genieten van je lunch.
De afwisselende wandeling voert van het buitengebied van Thorn langs het bosrijke Meggelveld  naar Wessem en via de Maasplassen weer terug naar Thorn en is ongeveer 12,5 km lang.
Laat je gedachten de vrije loop, en ga lekker de natuur in. Uit onderzoek blijkt dat natuur gezond is en dat mensen die twee uur per week in de natuur doorbrengen, hun leven een hoger cijfer geven. 
Het coronaproof wandelarrangement is dagelijks mogelijk. 
Afhalen van de lunch  bij gasterie De Knip in Wessem is mogelijk tussen 12.00 uur en 17.00 uur. Reservering van de lunch bij Gasterie De Knip vooraf is verplicht via 0475-561670:
- Datum, tijdstip en naar keuze:
- Broodje wit of bruin gezond of broodje wit of bruin carpaccio
- Coffee-to-go of thee-to-go of cappuccino-to-go of warme chocomel-to-go 
Vanaf 28 april 2021 is de VVV Thorn weer geopend en is het arrangement daar te koop. En via de webshop.

Jouw uitje op UitTipsLimburg.nl?

Plaats nu je uitje
Back to Top
Laden...