Skip to Content Skip to Index Page
Jubileumexpositie "Toen en Nu"

Jubileumexpositie "Toen en Nu"

Stichting Jacques van Mourik werd 30 jaar geleden op 10 december 1992 opgericht met als doel de Plasmolense kunstenaars onder de aandacht te brengen. Dit doet de stichting door hun werk te verzamelen en in goede staat te houden of te brengen, te documenteren, verhalen op te tekenen en de werken tentoon te stellen.
‘Toen en nu’ is de titel van de jubileumexpositie van Stichting Jacques van Mourik waarbij samengewerkt wordt met een aantal hedendaagse kunstenaars die woonachtig/werkzaam zijn in de Gemeente Mook en Middelaar. Deze kunstenaars hebben ook meegewerkt aan onze jubileumexpositie in 2017 welke gehouden werd in het gemeentehuis. We hebben de kunstenaars gevraagd een werk aan te leveren dat laat zien waar ze ‘nu’ staan. Daarnaast zijn er werken te zien uit de collectie van Stichting Jacques van Mourik.
‘Toen en nu’ ‘is te zien in december 2022 en in januari en februari 2023.
KunstLokaalMook (Rijksweg 86 te Mook, nabij het Raadhuisplein) is elke zondag geopend van 12.00 tot 16.00 uur met uitzondering van 1ste Kerstdag en Nieuwjaarsdag. De toegang is gratis.
Aan de jubileumexpositie ‘Toen en Nu’ werken mee:
Arno Beijk
Elze van den Berg
Maryvonne Cabanas
Marina Kuyper
Kerstin Menge
Jan Mul
Niek Nagengast
Ietje Pinckers - van Roosmalen
Stephanie Poels Zanders
Amy van Son
Jan Verhees
Renée Wigmans
Gonda van der Zwaag

Noteer deze alvast in je agenda Tips van onze redactie

Noteer deze alvast in je agenda Tips van onze redactie

Jouw uitje op UitTipsLimburg.nl?

Plaats nu je uitje
Back to Top
Laden...