Skip to Content Skip to Index Page
Kajak en Rafting Tour Limburg

Kajak en Rafting Tour Limburg

KAJAKKEN IN LIMBURG

De Grensmaas is volledig vrij van massa toeristen, motorboten en vrachtverkeer. De honderden hectaren aan beschermd natuurgebied in combinatie met het geluid van stilte, vogels en stromend water geven je het gevoel alsof je herboren bent. Voor de avonturier is de Grensmaas ook geschikt, de vele stroomversnelligen geven de adrenaline een boost!  

Kajak Tour Limburg biedt een drietal vaarroutes aan, elk met zijn eigen intensiteit en hoogtepunten. Zij kunnen je adviseren in de vaarroute die het beste aansluit op je wensen. De vaste standplaats van Kajak Tour Limburg is in Uikhoven (België) aan de overzijde van het voetveertje te Oud Geulle aan de Maas. De prijs is voor elke vaarroute hetzelfde. Wens je meer informatie over de vaarroutes? Neem dan contact met hun op!

De prijs van een afvaart ongeacht welk traject per kajak bedraagt € 15 per persoon inclusief zwemvesten, peddels en waterdichte tonnetjes. De prijzen voor de Canadese raften of US Army rafts zijn afhankelijk van het aantal personen.

Jouw uitje op UitTipsLimburg.nl?

Plaats nu je uitje
Back to Top
Laden...