Skip to Content Skip to Index Page
Kasteeltuinen Arcen

Kasteeltuinen Arcen

Dagje Uit

Kasteeltuinen Arcen, gelegen in het pittoreske dorpje Arcen in de prachtige Maasduinen van Noord-Limburg, is een van de meest veelzijdige bloemen- en plantenparken van Europa. Laat uw zintuigen prikkelen, beleef de historie en ontdek de meer dan 15 unieke tuinen die zijn aangelegd rondom een historische buitenplaats met een 17e eeuws kasteel.

Kasteeltuinen Arcen is meer dan prachtige flora en fauna. U geniet van een heerlijk dagje uit voor de hele familie. Bezoek een van onze evenementen, wandel op de begaande paden óf net erbuiten en kom tot rust in een van onze horeca gelegenheden. Ook voor kinderen is er volop plezier. Zij gaan op ontdekkingstocht in het park met de speurtocht, vertonen hun kunsten op de avontuurlijk aangelegde midgetgolfbaan, ravotten op het speelstrand met trekvlot en voeren de dieren in de aaiweide.

Dit jaar (2020) is Kasteeltuinen Arcen wederom door het Land van de ANWB uitgeroepen tot het ‘Leukste uitje van Limburg’.

Kasteeltuinen Arcen is geopend van de seizoenstart tot en met 01 november 2020 van 10.00 tot 18.00 uur*. De geplande seizoenopening op 1 april is vanwege het coronavirus uitgesteld. Bekijk de actuele openingstijden op www.kasteeltuinen.nl.

* m.u.v. speciale evenementen, activiteiten en avondopenstellingen. Gedurende de Zomeravonden op de donderdagen in juli zijn we geopend van 10.00 – 22.00 uur. In verband met de op- en afbouwwerkzaamheden voor het evenement Fantasy Festival Elfia is het park op 18 en 21 september 2020 niet toegankelijk voor bezoekers.

Entree:

Volwassenen 17,50 online 16,50

Kinderen 4 t/m 17 jaar 8,75 online 8,25

Kinderen t/m 3 jaar gratis

Jouw uitje op UitTipsLimburg.nl?

Plaats nu je uitje
Back to Top
Laden...