Skip to Content Skip to Index Page
Museum van Illusies

Museum van Illusies

Stap in de fascinerende wereld van illusies die het vertrouwen in je zintuigen zullen misleiden, maar je tegelijkertijd ook zullen verbazen; een wereld die je volledig in verwarring brengt, maar waarvan je ook veel zult leren … Bezoek het Museum van illusies ​​en je zult jezelf verwonderen, niets is wat het lijkt, vooral niet HIER!

Ben je klaar voor een nog groter, beter en fascinerender avontuur? Bezoek het Museum van illusies in Maastricht; het biedt een intrigerende, visuele, zintuig prikkelende en educatieve ervaring van nog onontdekte illusies.

Het Museum van illusies in Maastricht biedt je de ruimte voor zowel sociale als vermakelijke rondleidingen door de wereld van optische illusies, waar alle generaties van zullen genieten. Het is een perfecte plek om nieuwe ervaringen op te doen en plezier te hebben met vrienden en familie. Het is niet alleen een leuke plek voor kinderen, ook ouders, grootouders en stellen kunnen zich hier vermaken.

Ben jij dapper genoeg om in een illusie te springen die door de Vortex-tunnel is gecreëerd, welke je gek maakt en waar naar voren stappen door een draaiende cilinder een grote uitdaging blijkt?! – ondanks dat het oppervlak zo stabiel en vlak is! Sta op je kop in Gedraaide kamer, raak jezelf kwijt in de Oneindige kamer, doorsta de wetten van zwaartekracht en afstandsverhoudingen en maak foto's van jezelf in elke mogelijke pose!

Kijk voor de actuele openingstijden en toegangsprijzen op de website.

Jouw uitje op UitTipsLimburg.nl?

Plaats nu je uitje
Back to Top
Laden...