Skip to Content Skip to Index Page
content page title

Toverland

Dagje Uit

Ontdek de magie van Toverland

Van stoere landen vol actie en spanning tot fantasierijke belevingen voor de allerkleinsten. Vind jij de magie in de betoverende werelden van Toverland?

Ontdek de betoverende wereld van Toos Toverhoed

Vliegensvlugge glijbanen, een razende achtbaan, klimmen en klauteren, schommelen en spelen. Je bent in het Land van Toos en wat is het hier leuk! In deze sfeervolle, overdekte wereld vol attracties en speeltoestellen halen de kleinere bezoekers hun hart op. Regen of zon, het maakt niet uit. In Land van Toos is het altijd één groot feest.

In Wunderwald is zoveel te beleven!

Vestig een nieuw snelheidsrecord in Maximus’ Blitz Bahn en probeer beide voeten op de grond te houden in Villa Fiasko, een betoverd huis vol hindernissen. Bevaar in een boomstam de wildwaterbaan Expedition Zork en eindig je rit met een gigantische splash van 15 meter. Ga op avontuur in Wunderwald!

Zegevieren in Ithaka

Eeuwen geleden trokken Griekse helden ten strijde in hun slag om Troje. Om de stad te overwinnen bedachten ze een list: ze verstopten zich in een enorm houten paard en drongen de poorten binnen. Nu zijn de strijders neergestreken in Toverland waar ze opnieuw met gigantische houten gevaartes hun domein afbakenen. Een plek waar helden hun grootste angsten trotseren en met alle kracht strijden om de overwinning.

Je wordt blij in de Magische Vallei

In de Magische Vallei hangt een heel bijzondere sfeer. Het is er vrolijk en vrij! In deze kleurrijke wereld van magie beleef je de meest fantasierijke attracties. Maar je kunt er ook heerlijk ontspannen, neem de tijd. Terwijl je uitrust op het mooie terras word je ineens verrast door een sierlijk waterballet. In de Magische Vallei leeft het, zelfs op plekken waar je het niet verwacht.

De mythische wereld van Merlijn

In de mysterieuze wereld Avalon komen de Keltische legendes rondom tovenaar Merlijn en het magische zwaard Excalibur tot leven. Ga over de kop in de sensationele achtbaan Fēnix of geniet van een betoverende boottocht met de hele familie in Merlin’s Quest. Het magische eiland in de mist brengt je dichterbij de bron van het eeuwig leven.

De plek waar iedereen écht kan toveren

Ontstaan bij een juttershutje, aan het smalle strand met azuurblauw water. In het idyllische entreegebied Port Laguna kan iedereen toveren. Aan de voet van de iconische vuurtoren Solaris ga je met behulp van een toverstaf en de juiste toverspreuk op ontdekking. Tovenaars in spé kunnen zo de meest wonderlijke taferelen tot leven laten komen. 

Magiezijn

Jouw uitje op UitTipsLimburg.nl?

Plaats nu je uitje

Noteer deze alvast in je agenda De beste tips van onze redactie

Back to Top