Skip to Content Skip to Index Page
Tweewielers huren

Tweewielers huren

Wil je het mooie Limburg eens op een andere manier bekijken dan vanuit de auto? Huur dan bijv. eens een tweewieler of een scooter en geniet zo van de prachtige omgeving.

Fiets

Lichte heren- of damesfietsen met minimaal 21 versnellingen zijn het vervoersmiddel als u zoekt naar een combinatie tussen sportief en comfortabel fietsen. Een gezonde vakantie begint op de fiets!

E-Bike

Het prachtige Zuid-Limburgse heuvellandschap leent zich bij uitstek om te verkennen met een elektrische fiets. De verfijnde trap ondersteuning van onze Giant e-bikes zorgt ervoor dat uw de bergen en dalen van ons landschap met plezier verkent. Het drielandenpunt in Vaals, de leuke terrasjes in Valkenburg of het Vrijthof in Maastricht. Allemaal te bereiken in minder dan een uurtje vanuit onze winkel in Mechelen.

Mountainbike

U houdt van een beetje uitdaging? Zuid-Limburg kent de mooiste MTB-routes. De in Mechelen startende Vijlerbos route staat officieel op de eerste plaats van Nederland. Hiernaast zijn er tientallen andere mooie en uitdagende routes met variërende landschappen en verschillende niveaus.

Scooter

Ontspannen de omgeving verkennen? Met onze goed onderhouden retro Sym Fiddle scooters zonder helmplicht rijdt u alleen, of met passagier, tijdens uw vakantie zorgeloos door het prachtige heuvellandschap. Verken de pittoreske dorpjes met tal van mogelijkheden om te stoppen bij een van mooie terrassen en cafés voor een hapje of drankje.

 

Jouw uitje op UitTipsLimburg.nl?

Plaats nu je uitje
Back to Top
Laden...