Skip to Content Skip to Index Page
WildArt workshop

WildArt workshop

Leef je helemaal uit tijdens deze WildArt Workshop! Een wit doek en alle mag. Gooien met verf, de super soaker erover heen, verzin het en doe het.

Sta in de schoenen van een echte kunstenaar! Deze workshop staart garant voor een WildArt top resultaat dat zo aan de muur gehangen kan worden.

Hoe gaat de WildArt Workshop?

In het atelier op de Maaskade 35 in kunstbuurt Q4 worden jullie ontvangen. Jullie krijgen een demonstratie hoe je kunt komen tot een mooi eindresultaat. En dan mogen jullie het zelf proberen! Muziek aan en WildArt maar! Een totale experience en een ongedwongen creatieve sfeer zorgen voor één groot feest! Zelfs de schilder dummies onder ons gaan naar huis met een WildArt kunstwerk voor boven de bank.

Voor welke groepen is de WildArt Workshop leuk?

We hebben inmiddels alle groepssamenstellingen gehad bij de Wildart Workshop. Vrijgezellenuitjes, familiedagen, bedrijfsuitjes. Van Venlonaren tot Russen. Het kan allemaal! Voor teambuilding is de workshop ook erg geschikt. Samenwerken aan een kunstwerk dat in de kantine of ontvangsthal van het bedrijf komt te hangen.
Er kan aan de hand van een thema gewerkt worden of juist een eigen creatieve invulling. Wij zijn net zo flexibel als de diversiteit van groepen die we krijgen.

Waar wordt de WildArt Workshop gedaan?

We hebben een sfeervol atelier aan de Maaskade 35. We kunnen er veel over zeggen, maar eigenlijk moet je het gewoon een keer komen bekijken. We zijn creatief op een wit doek, maar ook als het gaat om de vertaling van je wensen naar de perfecte workshop.

Deelname:

12 – 15 personen : € 35,00 p.p. 16 – 30 personen : € 32,50 p.p. 31 – 50 personen : € 30,00 p.p. 51 of meer personen op aanvraag.

Min. aantal personen: 12. Max. aantal personen: 60.

 

Jouw uitje op UitTipsLimburg.nl?

Plaats nu je uitje
Back to Top
Laden...