Skip to Content Skip to Index Page
Workshop fotografie met je smartphone

Workshop fotografie met je smartphone

• Ben je in het bezit van een smartphone met camera?
• Wil je zien wat een telefooncamera je allemaal te bieden heeft naast de standaard selfie?
• Wil jij mooi en passend beeldmateriaal creëren, voor zowel privédoeleinden als zakelijke doeleinden? Denk aan prachtige foto’s voor de op social mediakanalen als Instagram of Facebook, En wat dacht je van geweldige fotoalbums met foto’s van een onvergetelijke vakantie? Of wil je je eigen blikvanger thuis aan de muur hangen?

Dan is de workshop Fotografie met je Smartphone zeker iets voor jou! Ik heb de workshop zo opgesteld dat iedereen kan meedoen. De enige vereiste is dat je een iPhone of Android telefoon met camera ter beschikking hebt. Met je telefoon als basis laat ik je met enthousiasme en plezier de basis van fotografie zien en geef ik je handige tips en tricks.

Je kunt het misschien bijna niet geloven, maar de foto’s hierboven zijn allemaal met een mobiele telefoon gemaakt. Na de workshop kun jij ook zulke scherpe en mooie foto’s maken!

Reserveer nu
Er zijn maar een maximaal aantal plekken, dus reserveer snel je/jullie plekje… Mail naar Floor → floor.noten@gmail.com om verzekerd te zijn van een plek op zaterdag 21 november.

Wil je na de workshop samen met je partner of vriendin genieten van een heerlijke lunch?!
Dan krijg je 10% korting van het BloteVoetenPark… Hoe cool is dat!

Jouw uitje op UitTipsLimburg.nl?

Plaats nu je uitje
Back to Top
Laden...