Skip to Content Skip to Index Page
Zweethut ceremonie

Zweethut ceremonie

Bij onze Natuur-Sauna-avonden lieten we al een aantal mensen kennis maken met het sjamanistische ritueel de zweethut. Nu bieden we een volledig zweethutritueel aan wat ook echt een hele dag duurt. We bouwen samen de hut op en doen een stenen ceremonie. De stenen die allemaal uiteindelijk gloeiend heet de hut in gaan, gaan met een intentie het vuur in.

Kom deze dag met een intentie. Heb je iets op te ruimen, wil je over een onderwerp de diepte in of heb je goede voornemens? Neem dit mee deze dag en ga de diepte in en zet het kracht bij met dit mooie ritueel!

We gaan minstens 4 rondes de zweethut in. Een oer-sauna, waar we onszelf voorstellen, een intentie aangaan, iets loslaten en waar we samen zingen. En waar we vooral heel veel zweten en met respect naar elkaar luisteren. Ad begeleidt ieder in het proces en daagt je uit om bij je kern te komen en bij jezelf te blijven. Hij doet dit op een super fijne rituele wijze met mooie liederen en associaties.

Tussendoor is er drinken en iets lichts te eten. Achteraf geniet je van verse soep, salade en brood met dips.
Ook zal er een hottub staan om nog gezellig na te praten met elkaar.

Reserveer nu
Meld je aan via [email protected] Je ontvangt een betaallink om de reservering te bevestigen. Annuleren kan kosteloos tot en met 31 december 2022. Vanaf 1 januari wordt de helft geretourneerd bij annulering, of in overleg wordt je reservering doorgezet naar de NatuurSaunaAvonden in april 2023,.

Noteer deze alvast in je agenda Tips van onze redactie

Noteer deze alvast in je agenda Tips van onze redactie

Jouw uitje op UitTipsLimburg.nl?

Plaats nu je uitje
Back to Top
Laden...