Skip to Content Skip to Index Page
Zwembad Steinerbos

Zwembad Steinerbos

Bijna het hele jaar rond kun je in het binnenbad, bestaande uit een wedstrijd-, peuter- en een instructiebad, van Steinerbos terecht voor sport en ontspanning. Tijdens recreatief zwemmen hebben we verschillende speelelementen, zoals matten, enz. in het water liggen. Op aangegeven momenten ligt de stormbaan klaar om over te rennen en te klimmen. Uiteraard kun je ook een frietje, drinken of een ijsje krijgen bij de horeca. Tijdens recreatief zwemmen is alleen het wedstrijdbad geopend.

Het buitenbad is bij goed weer geopend. De openingstijden vind je hier. Boven aan de pagina van onze website zie je dagelijks of het buitenbad geopend is. Niet alleen heeft het buitenbad een familieglijbaan, maar ook een glijbaan, airtrampoline en speelgoed voor de kleintjes. Voor de groteren is er een beachvolleybalveld, waterspeelgoed en zijn er opblaasbare waterattracties. Voor de kleintjes is er ook een apart peuterbadje, waar ze zich rustig kunnen vermaken in het water. Omkleden kan in de kleedcabines. Hier zijn ook kluisjes. En wil je even al dat water van je afschudden, dan kun je lekker liggen op de zonneweide.

Recreatief zwemmen
Entree Zwembad < 3 jr. : gratis
Entree Zwembad < 13 jr. : € 4,50
Entree Zwembad: € 5,95

Buitenbad & park: Entree tot het buitenbad en park is inbegrepen bij een dagticket Steinerbos, seizoens- en jaarabonnement banenzwemmen.

Openingstijden:

Jouw uitje op UitTipsLimburg.nl?

Plaats nu je uitje
Back to Top
Laden...