Skip to Content Skip to Index Page
content page title

Glazen Huis Koraal

Evenementen

Op vrijdag 13 december, zaterdag 14 december en zondag 15 december aanstaande, van 10.00-20.00 uur, vindt er op het terrein van Koraal locatie Op de Bies voor de 5e keer het Glazen Huis plaats. Een bijzondere inzamelingsactie waarbij dj's van Koraal drie dagen lang live vanuit het Glazen Huis voor entertainment zorgen met ondersteuning van meerdere artiesten die hiervoor belangeloos live komen optreden.

Tijdens deze drie dagen is het mogelijk om een donatie te doen door een plaatje aan te vragen. Daarnaast zullen er rondom het Glazen Huis allerlei activiteiten plaats vinden ten gunste van het goede doel.

Het hele evenement is een jaarlijks terugkerend hoogtepunt voor de cliënten van Koraal. De organisatie hoopt echter ook veel bezoekers van buitenaf te mogen begroeten om te kunnen genieten van aansprekende artiesten en een gezellige sfeer.

Het doel van de actie is om ieder jaar weer geld op te halen voor een activiteit of voorziening die ten goede komt aan alle cliënten van Koraal Parkstad.

Jouw uitje op UitTipsLimburg.nl?

Plaats nu je uitje
Back to Top
Laden...