Skip to Content Skip to Index Page
Huiskamer-ontbijt: De Elfkins een klein bakfestijn

Huiskamer-ontbijt: De Elfkins een klein bakfestijn

Voor de laatste keer deze zomervakantie naar de Huiskamer-ontbijtbioscoop? Dat kan met de film 'De Elfkins een klein Bakfestijn' op 16 augustus.

Tante Corrie zorgt voor vers gebakken croissants, broodjes en natuurlijk wat te drinken. Als je je bordje gevuld hebt, kun je plaatsnemen op de bank of een heerlijke om een leuke film te kijken. Tijdens de pauze kunt je je ontbijt afsluiten met fruit, yoghurt, pudding of gewoon nog een kopje koffie. Het buffet is vanaf 10.00 uur geopend en om 10.30 uur start de film.

Al tweehonderd jaar leven de Elfkins onder de grond, ver weg van de grotemensenwereld. Tot op een dag het opgewekte Elfkin-meisje Helvi behoefte heeft aan meer ruimte om zich heen. Samen met haar vrienden, de Elfkin-jongens Kipp en Butz, trekt ze naar de bovengrondse wereld waar ze tussen de grote mensen op zoek gaat naar haar unieke Elfkin-talent én grootse avonturen beleeft. Nadat ze vrienden wordt met de norse banketbakker Theo leert ze samen met de andere Elfkins een belangrijke les: er is niets beters dan anderen te helpen waar je maar kan.

Jouw uitje op UitTipsLimburg.nl?

Plaats nu je uitje
Back to Top
Laden...