Skip to Content Skip to Index Page
Tributefest

Tributefest

Terug naar de jaren zestig en zeventig van de vorige eeuw. Met bands die een hulde brengen aan hun muzikale helden van weleer. Zoals de Def Americans, de Eindhovense band die een halve eeuw na de eerste hits van Johnny Cash de swing, sfeer en rebellie van de optredens van deze legendarische Amerikaanse outlaw verbluffend goed weet te raken.

En Hollywood Bowl, ja inderdaad uit Hollywood, die de gloriejaren van The Doors, de grootse acid rock band aller tijden, doet herleven.

Of Stone Session, de vijf jonge honden die met passie, vuur en overtuiging het oeuvre van de Rolling Stones bij de lurven pakken en over hun publiek uitspuwen.

De Engelse band Hats of to Led Zeppelin werd in 2013 uitgeroepen tot UK's Best Tribute Act en bestaat uit vier topmusici, onder wie Peter Eldridge, bekend van de West End-productie We Will Rock You.

Mother Mercury tenslotte is de meest authentieke Belgische Queen tributeband. De songs, de sound, de bewegingen, de energie… noem maar op, ze hebben het zich allemaal eigen gemaakt.

Jouw uitje op UitTipsLimburg.nl?

Plaats nu je uitje
Back to Top
Laden...