Skip to Content Skip to Index Page
content page title

De Groëte Vastelaoves Kwis

Evenementen

Weet jij alles over de Venlose Vastelaovend? Quizmaster Max Peuten vraagt je het hemd van je lijf over allerlei Carnaval meezingers zoals Veur altied eine Venlonaer. Houd je van Carnaval, muziek en quizen? Dan is deze avond voor jou! 

Op zaterdag 18 januari aanstaande organiseert Roparun team Samen Voor Palliatief de tweede editie van de Groëte Vastelaoves Kwis! Een gezellige muziek- en kennisquiz over de groot-Venlose Vastelaovend met quizmaster Max Peuten. De quiz wordt samengesteld door muziekkenner Finbar van der Veen.

Meezingers als Veur altied eine Venlonaer, Wengske aan wengske en Optochleed kennen we allemaal. Maar hoe is het met uw Vastelaoves kennis gesteld? Wie was bijvoorbeeld de componist of weet u in welk jaar deze nummers werden uitgebracht? Of kent u de prinselijke trio’s? Dan is zaterdag 18 januari as. hét moment om te laten zien dat u de Vastelaoves kenner pur sang bent.

De quiz wordt georganiseerd in samenwerking met Beej Benders Venlo. Ook deze editie hebben bekende groot-Venlose artiesten hun muzikale bijdrage toegezegd, zoals Jacques-Paul Joosten, Sandra en Marco en de heren van Golden Hiëring. Maar ook de heren van 2x2 en nummers 1 t/m 4 van Jocus en Wortelepin ontbreken niet in het rijtje.

Vorm een (of meer) team(s) van maximaal vier personen en bedenk een leuke teamnaam. Inschrijven is mogelijk via de website van Roparun team Samen Voor Palliatief. De kosten bedragen drieëndertig euro per team. Geniet van een gevarieerd programma, 'Zing nog ens' en 'blèr mee' met de gezellige live fragmenten van toen en nu.

Wanneer: zaterdag 18 januari 2020
Locatie: Beej Benders, Monseigneur Nolensplein 54, 5911 GG Venlo, 1e etage.
Tijdstip: 15.11-19.11 uur
Deelnamekosten De Groëte Vastelaoves Kwis: € 33,00 per team.
Entree: gratis, open inloop.
Inschrijven via de website van Roparun team Samen Voor Palliatief.

 De opbrengst van de Groëte Vastelaoves Kwis is geheel bestemd voor projecten die gericht zijn op ondersteunende zorg en het bieden van kwaliteit van leven voor mensen met kanker. Roparun team Samen Voor Palliatief staat tijdens Pinksterweekend aan de start van de Roparun in Bremen. Het team legt de afstand van ruim 540 kilometer binnen 48 uur hardlopend en fietsend af. In de aanloop naar 's werelds langste estafetteloop, organiseert het Roparun team evenementen en activiteiten.

Jouw uitje op UitTipsLimburg.nl?

Plaats nu je uitje
Back to Top
Laden...