Skip to Content Skip to Index Page
content page title

Kerstconcert Mannenkoor Beeker Liedertafel

Evenementen

Op 22 december 2019 kunt u weer genieten van het kerstconcert georganiseerd door Mannenkoor Beeker Liedertafel. Als gasten heeft het koor 2 prominente personen weten te strikken en wel Claudia Couwenbergh en Kasper Punt.

Claudia Couwenbergh is uitgegroeid tot een wereldster. Na Cantarella, het conservatorium en zangpedagoge Gemma Visser heeft Claudia op vele podia gestaan all over the World. Zij is een veelgevraagde sopraan. . Mannenkoor Beeker Liedertafel is er dan ook bijzonder trots dat zij medewerking verleent aan dit bijzondere concert.

De Limburger Kasper Punt is enorm getalenteerd op de dwarsfluit.
Hij nam onder andere deel aan het Prinses Christina Concours en aan het Wereld Muziek Concours te Kerkrade. Hij is verbonden aan diverse harmonieën in Zuid-Limburg en werd in 2018 Nederlands Kampioen. Een musicus met veel talent en een grote toekomst.

Mannenkoor Beeker Liedertafel bestaat dit jaar 130 jaar en staat al meer dan 25 jaar onder leiding van Dion Ritten en is de begeleiding in handen van Véron Jongstra. Uiteraard zal het koor een keur aan kerstliederen zingen, waarvan een aantal samen met Claudia.

Jouw uitje op UitTipsLimburg.nl?

Plaats nu je uitje
Back to Top
Laden...