Skip to Content Skip to Index Page
content page title

Metal/rock night

Evenementen

Zaterdag 25 mei vind een Metal/Rock Night plaats in de zaal van Sjiwa georganiseerd door Progpower en Sjiwa.

Baarlo bestaat 800 jaar en in het kader daarvan wordt deze gratis avond georganiseerd. Ook kan Progpower dan voor het eerst samenwerken met de nieuwe geluid en licht partner NL Productions.

Als eerste zal de band Day Six optreden. Day Six maakt naast progressieve metal ook uitstapjes naar (hard)rock, metal, jazz en funk. Belangrijke invloeden voor de band zijn bands als Rush, Deep Purple, Pink Floyd, Opeth en Porcupine Tree. Ze stonden reeds meerdere malen op Progpower.

De 2e band is Armed Cloud met drummer en Baarlonaar Rico Noijen in de gelederen. Armed Cloud is een Nederlandse symfonische metalformatie uit Nijmegen. Inspiratie wordt gehaald uit de muziek van bands als Dream Theater, Queensrÿche, Rainbow, Iron Maiden en Sonata Arctica.

De 3e en laatste band is de Volbeat Tribute band 16 Dollars. Sinds 2012 staan de mannen van 16 Dollars op het podium als Volbeat tributeband. Met hun roots in het stevigere metalwerk laat deze band de nummers van het Deense Volbeat vol enthousiasme horen. Van huiskamerconcerten tot festivals, niks is te groot of klein om dat echte 'Volbeat live gevoel' over te brengen. Na meer dan 100 optredens behoord 16 Dollars tot de top van de Volbeat tributebands in de Benelux ze zijn in staat de echte oude Volbeat sound te evenaren zoals dat geen ander kan met als moto Are you Ready to Rumble...

Overtuig je zelf van de sound, de energie en het Rock 'n Roll gevoel dat deze band letterlijk het publiek in lanceert. Voor elke Rocker, Metal liefhebber, Punker, Rock a billy fan is dit een must see.

De entree is dus gratis en de zaal van Sjiwa gaat open om 19.30 uur. Het eerste optreden begint om 20.15 uur.

Jouw uitje op UitTipsLimburg.nl?

Plaats nu je uitje
Back to Top