Skip to Content Skip to Index Page
content page title

Repair Café

Evenementen

Na een korte pauze in december, vindt het Repair Café Maastricht deze maand weer plaats. U kunt weer bij ons terecht met uw defecte spullen en wij zullen weer een poging wagen om deze te herstellen.

Dus, op zaterdag 26 januari a.s. kunt u van 14:00 tot 17:00 uur terecht in Het Werkhuis (President Rooseveltlaan 213, Maastricht) voor het Repair Café.

Tot dan!
Team Repair Café Maastricht

Wij helpen bij de reparatie van uw kapotte of beschadigde spullen. Kom met uw elektrische apparatuur, gereedschappen, huishoudelijke apparaten en elektronica, computers, telefoons, speelgoed, meubels, beschadigde stofferingen of fietsen. Samen onderzoeken we het probleem en proberen dit te verhelpen of we geven een passend advies als herstel niet gaat. Onze missie is om spullen te redden van de afvalberg en ze een tweede leven te geven. Het motto van het Repair Café is: "Weggooien? Mooi niet!"

Wij zijn te vinden in het gezellige Werkhuis Maastricht Noordoost aan de President Rooseveltlaan 213. Een kopje koffie of thee staat voor u klaar. Ingang via de Groene Loper, het buurtparkje achter de Edisonstraat (Trefcentrum) of Voltastraat (kerk). Open van 14-17u. Parkeren kan enkel in de officiële parkeerzones die door de gemeente Maastricht zijn aangewezen, niet op het terrein van Het Werkhuis of de kerk.

De toegang is gratis, een vrijwillige bijdrage wordt op prijs gesteld. Open elke laatste zaterdag van de maand, m.u.v. de zomermaanden, juli en augustus en december. Wij zijn te vinden op Facebook; zoek en volg/like ons!

Jouw uitje op UitTipsLimburg.nl?

Plaats nu je uitje

Noteer deze alvast in je agenda De beste tips van onze redactie

Back to Top