Skip to Content Skip to Index Page
Oldtimertocht

Oldtimertocht

De Platsrally in Echt is een toertocht voor klassieke auto's. Klassiek wil in deze zeggen: de auto is van bouwjaar 1970 of ouder. Daarbij maakt het niet uit of het een grote Amerikaan, een kleine Italiaan, een snelle Engelse sportwagen of een echte Hollandse Daf is.​

De Platsrally 2020 in Echt gaat door! Dit jaar organiseert Oldtimerclub Echt op zondag 27 september de 29e editie van de bekende toertocht voor klassieke automobielen, de Platsrally.

Vanwege de huidige coronacrisis en de daarmee gepaard gaande maatregelen is het onmogelijk om de Platsrally te realiseren zoals U van ons gewend bent.
Wij denken een leuk alternatief te hebben bedacht en bieden U een prachtige toertocht aan van ca. 100 km door het Limburgse land, onderweg zijn er voldoende gelegenheden om te pauzeren. Maximaal 100 equipes zijn van harte welkom om deel te nemen.

Aanmelden is alleen mogelijk door voorinschrijving via email: oldtimerclubecht@gmail.com. Inschrijfgeld is € 13,- per auto, overschrijving op NL08RABO 0171637143 t.n.v. Oldtimerclub Echt, betaling uiterlijk 22 september onder vermelding van je e-mailadres en Platsrally 2020.

Vanaf 10.30 uur wordt je verwacht bij Autoservice Welters, Edisonweg 5A in Echt (Industrieterrein de Berk). Kom niet te vroeg! Bij aankomst rijdt je het parkeerterrein van Autoservice Welters op, de routebeschrijving en rallyplaat worden overhandigd waarna je direct vertrekt voor de toertocht, het 'drive-trough' principe.

Volg a.u.b. de aanwijzingen van de verkeersregelaars op.

Het eindpunt van de toertocht is bij uitspanning de Hompesche Molen in Stevensweert waar iedereen naar believen nog even kan nagenieten van wat een mooie rit beloofd te worden.

Jouw uitje op UitTipsLimburg.nl?

Plaats nu je uitje
Back to Top
Laden...