Skip to Content Skip to Index Page
content page title

Mega vlooienmarkt

Evenementen

Dit jaar wordt voor de 43ste keer de Sint Jansmarkt georganiseerd door fanfare Sint Jan uit Tungelroy. Net als voorgaande jaren vindt deze mega vlooienmarkt plaats op Hemelvaartsdag, donderdag 30 mei 2019 aan de Kemperveldweg 31 in Tungelroy. De Sint Jansmarkt zal van 13.00-16.00 uur duren. Vanaf 14.00 uur start de verkoop per opbod waar de mooiste spulletjes verkocht zullen worden.

Al ruim 40 jaar is de Sint Jansmarkt, georganiseerd door fanfare sint Jan, een begrip in Tungelroy en omgeving. De markt kent zeer veel gesorteerde stands met o.a. boeken, speelgoed, huishoudelijke artikelen, glaswerk, en nog veel meer. De Sint Jansmarkt is onlosmakelijk verbonden met Tungelroy.  Het is elk jaar een groot feest waar veel mensen van Tungelroy en omgeving komen 'snuffelen' en dat voor een hechte band zorgt binnen de gemeenschap. Maar ook vanuit Weert e.o. en België wordt deze prachtige vlooienmarkt goed bezocht.

De markt staat garant voor een gezellige middag in Tungelroy! Wij hopen u allemaal te begroeten op onze jaarlijkse Sint Jansmarkt!

Jouw uitje op UitTipsLimburg.nl?

Plaats nu je uitje
Back to Top