Skip to Content Skip to Index Page
Struinen in de Tuinen

Struinen in de Tuinen

Tuinfestival Struinen in de Tuinen strijkt deze nazomer neer in de provincie Limburg. Op zondag 6 september laten lokale amateurkunstenaars zien welke talenten ze allemaal in huis hebben. Deze editie van Struinen in de Tuinen is te vinden in de gemeenten Maastricht, Roermond, Sittard-Geleen en Venlo.

Met Struinen in de Tuinen verwelkomen de bewoners van deze vier Limburgse steden hun goede buren en verre vrienden om samen te genieten van lokale acts. Tussen 12:00 en 17:00 uur kunnen nieuwsgierige toeschouwers struinen langs muziek op het gazon, modern ballet bij vijvers en theaterstukken in hofjes. Ontdek in ruime tuinen de gastvrijheid van uw eigen buren tijdens Struinen in de Tuinen 2020.

Na het annuleren van vele evenementen in de afgelopen periode zijn we ontzettend enthousiast dat wij op een veilige manier mensen weer samen, op anderhalve meter, kunnen laten genieten van kunst en muziek.

Coördinatoren Nadine Massen, Marlou Jenniskens en Evi Timmermans zijn verantwoordelijk voor de Limburgse edities: “Wij zijn blij dat Struinen in de Tuinen corona-proof kan plaatsvinden. Alle optredens vinden plaats in de buitenlucht, er is voldoende ruimte om gepaste afstand te bewaren en de bezoekersaantallen per optreden zijn relatief klein. Ook geven we alle deelnemende tuineigenaren en artiesten corona-richtlijnen mee.”

Meedoen als tuin of artiest? Meld je dan nu aan via de website!

Jouw uitje op UitTipsLimburg.nl?

Plaats nu je uitje
Back to Top
Laden...