Skip to Content Skip to Index Page
Kerstshow Lupa Outdoors

Kerstshow Lupa Outdoors

Laat u betoveren in onze Kerstwereld. Tot aan de kerstdagen kunt u genieten van een de méést aansprekende en sfeervolle Kerstshows in de regio. Deze editie is inmiddels uitgegroeid tot een begrip binnen en zelfs ruim buiten de regio.
De decoratie- en de vijverafdeling wordt omgetoverd in een ware kerstwereld, in diverse aansprekende, authentieke kerstsferen. Het gevoel van stijl, warmte, huiselijkheid en traditie staan daarin centraal en bezorgen de bezoeker een zeer gevarieerd en “heerlijk” kerstgevoel.

Geniet tijdens de Kerstmarkt van mooie arrangementen, heerlijke geuren van Yankee Candle. Ook de kinderen komen aan hun trekken door de speciale kerstornamenten, o.a. van Disney Traditions, waarmee dromen en fantasie over het kerstfeest werkelijkheid worden. Bent u op zoek naar mooie en exclusieve kerstgroepen? Dan bent u hier zeker aan het goede adres. Een ruime keuze in diverse stijlen en materialen is aanwezig.

We hebben nog meer te bieden! Een ruim assortiment outdoor/waxkleding van Hunter en Dubarry evenals dames en heren hoeden van Stetson, laarzen en tassen van Dubarry en Aigle, Blundstone schoenen. Kortom, mode voor mensen die met volle teugen willen genieten van het buitenleven!

Plan een bezoek aan onze sfeervolle zaak.

Jouw uitje op UitTipsLimburg.nl?

Plaats nu je uitje
Back to Top
Laden...