Skip to Content Skip to Index Page
Inspiratie Kennis Congres

Inspiratie Kennis Congres

JONG! Inspiratie & KennisCongres met Maarten van der Weijden in het Munttheater. Het Inspiratie en Kennis Congres (JONG! IKC) is hét congres voor ondernemend Limburg en Brabant. Voor alle zakelijke professionals die verder kijken dan zijn/haar eigen bureau. Het congres wordt georganiseerd door JONG!, voor ondernemers en professionals met als doelen: inspireren, delen van kennis en netwerken. De beste ideeën, sprekers én netwerk voor professionals die op zoek zijn naar nieuwe inzichten en inspiratie voor meer zakelijk én persoonlijk succes.

Deze inspirerende dag zal plaatsvinden in het Munttheater in Weert. De dag start om 12.30 uur voor geïnteresseerden met een heerlijke netwerklunch. Tijdens deze lunch kom je direct op een informele manier in contact met collega ondernemers. Deze lunch is na het kopen van een toegangsbewijs via het ticketsysteem, te reserveren.

Het officiële programma start om 13.30 uur en bestaat uit twee zeer inspirerende hoofdsprekers, Maarten van der Weijden en Speelman & Speelman. Ook zijn er verschillende (kleinere) kennissessies van personen die op een interactieve manier hun interessante bedrijfs- of levensverhaal delen. Het middag-vullend programma zal onder begeleiding van onze dagvoorzitter en presentatrice Martine Hauwert een middag worden om niet snel te vergeten. Aansluitend zal er nog een gezellige netwerkborrel zijn in het Rabobank Theatercafé met muzikale ondersteuning van niemand minder dan dj's Phil Aspers (Floor Phillers) en Joep Roelofsen (Q-Music).

Deze dag wil je niet missen! Meer informatie over het programma is te via de website of Facebook.

Deze gezellige en inspirerende dag wil je absoluut niet missen, dus zorg dat je tijdig een kaartje koopt want op=op!

Jouw uitje op UitTipsLimburg.nl?

Plaats nu je uitje
Back to Top
Laden...