Skip to Content Skip to Index Page
Aspergefeest: bourgondisch genieten in Grubbenvorst

Aspergefeest: bourgondisch genieten in Grubbenvorst

Natuurlijk staat de asperge centraal: in de Aspergestraat wordt je uitgebreid geïnformeerd over de koningin der groenten. Je leert niet alleen over de teelt, maar kunt ook genieten van verschillende traditionele en verrassende asperge-lekkernijen die door topkoks worden bereid.

Onder het motto Proef de Streek laten aanbieders van streekproducten je proeven van al het lekkers dat onze regio te bieden heeft. Daarnaast zijn er diverse kleine brouwers uit de omgeving, die je laten genieten van hun eigen gebrouwen speciaal bieren.

Er natuurlijk veel live muziek en ander entertainment. Het feest wordt officieel ingeschoten (geopend) door schutterij St. Jan, waarna je kunt genieten van een concert van Harmonie St. Joseph. De hele middag zijn er live-optredens en is er entertainment, waarbij we de kids natuurlijk niet vergeten.

Het hoogtepunt van het Aspergefeest in Grubbenvorst is het wereldkampioenschap Asperges schillen. Wie schilt het snelst en meest secuur een bosje van het witte goud? Deze traditionele wedstrijd is na een aantal jaren afwezigheid weer terug en ook jij kunt een gooi doen naar de wereldtitel! Je kunt je aanmelden via www.aspergefeest.nl

Het Aspergefeest wordt afgesloten met een spetterende feestavond.

Kom bourgondisch genieten van al het lekkers, leuks en gezelligs Grubbenvorst te bieden heeft!

Noteer deze alvast in je agenda Tips van onze redactie

Noteer deze alvast in je agenda Tips van onze redactie

Jouw uitje op UitTipsLimburg.nl?

Plaats nu je uitje
Back to Top
Laden...