Skip to Content Skip to Index Page
content page title

KERSTMARKT de Laathof MESCH

Evenementen
Aan de rand van het landelijk gelegen Mesch in de Voerstreek, in het mooie Zuid Limburg, 10 minuten van Maastricht, een van de meest authentieke en sfeervolle OVERDEKTE en VERWARMDE kerstmarkten. Dé ideale gelegenheid voor de bezoekers om langs de kraampjes te slenteren en creatieve en originele kerstcadeautjes in te slaan. Meer dan 55 standhouders, zowel hobbyisten als professionelen, verkopen een grote diversiteit aan (cadeau)artikelen, huisgemaakte lekkernijen en natuurlijk kers gerelateerde artikelen zoals, kerst-, woning-, groen-, tafel-, woning-, wand-, en buitendecoratie, kunst, curiosa, sieraden, sjaals, kleding, tassen, parfums, wafels, jams, chutneys, inweck, asperges, Limburgse wijnen, kruidenthee, chocolade, bonbons en nog veel, veel meer. Er is dus voor bijna iedereen wat wils.
Het gevoel van stijl, warmte, huiselijkheid en traditie staan daarin centraal en bezorgen de bezoeker een zeer gevarieerd en 'goed' kerstgevoel. Kortom een kerstmarkt die niet gemist mag worden.
Al dat shoppen maakt natuurlijk dorstig en hongerig. Hiervoor kunt u zowel op de kerstmarkt als in het horecagedeelte van FeestHoeve de Laathof terecht voor een heerlijke versnapering.
De entree is € 3,50- per volwassene, hiervoor ontvangt u een consumptietegoed van € 2,- welke u in het horecagedeelte kunt inwisselen. Kinderen gratis.
De kerstmarkt is goed bereikbaar met de auto en parkeren is gratis:
Autoweg A2 van Maastricht naar Luik, Afrit nr.57; Oost-Maarland-Eijsden, Eijsden/Mesch volgen. Autoweg A2 van Luik naar Maastricht, Afrit nr.58; Eijsden-Sint Geertruid, Mesch volgen. Na de afslag staan er wegwijzerbordjes naar de kerstmarkt.
Hopelijk tot ziens op de kerstmarkt in FeestHoeve de Laathof in Mesch.
Facebook: www.facebook.com/delaathof.

Jouw uitje op UitTipsLimburg.nl?

Plaats nu je uitje
Back to Top
Laden...