Skip to Content Skip to Index Page
Kribkeswandeling

Kribkeswandeling

Kribkeswandeling Schinnen

Op aangeven van een aantal inwoners neemt het JIS het initiatief om in Schinnen de kribkeswandeling Sjènne op te zetten. Een kribkeswandeling bestaat ook al in veel andere dorpen, de bedoeling is om reeds geplande en nieuw op te zetten kribkes/kerststallen op te nemen in een wandelroute die voor iedereen gratis beschikbaar en te delen is. Op deze manier willen we samen een mooie bijdrage leveren aan een sfeervolle kerst in Sjènne en de kribkes door zoveel mogelijk mensen laten bewonderen.
De wandeling is van 12 december (na Sinterklaas) tot en met Driekoningen op 6 januari. Het gaat om kribkes van inwoners, buurtverenigingen, kunstenaars, (horeca) ondernemers, etc. Deze worden onder andere opgesteld op vensterbanken, nisjes, open huiskamers, portieken, tuinen, terrassen, groenstroken, etc.
Om kribkes aan te melden voor de route kunnen ze tot 2 december kosteloos aangemeld worden via www.hetjis.nl Via deze website is de route beschikbaar vanaf 12 december. Voor meer informatie, vragen, ideeën, bijdragen of anders kunt u contact opnemen met [email protected] / 06-25022110.

Noteer deze alvast in je agenda Tips van onze redactie

Noteer deze alvast in je agenda Tips van onze redactie

Jouw uitje op UitTipsLimburg.nl?

Plaats nu je uitje
Back to Top
Laden...