Skip to Content Skip to Index Page
Kunst van het Geloven

Kunst van het Geloven

Twee jaarlijkse manifestatie van KUNST van het GELOVEN met kunst in kerken en kapellen.
De achtste editie, ditmaal met het thema “TRANSFORMATIE”.
De curatoren Marijke Cieraad en Gonda van der Zwaag zijn erin geslaagd een zeer divers kunstaanbod van negen regionale en internationale bekende kunstenaars bijeen te krijgen.
De jongste kunstenaar Edwin de Klein heeft zijn atelier in Overloon en Ans Verdijk woont en werkt in Beugen. Zij is al maanden bezig in de Toren van Sambeek om daar haar installatie te verwezenlijken.
Verder exposeren de kunstenaars: Moniek Westerman, Robert Roelink, Brigitte Picavet, Anjet van Linge, Nynke Deinema, Margriet van Breevoort en Birgitta Sundström Jansdotter.
Op ieder hun eigen manier zijn de kunstenaars bezig geweest om de Transformatie in hun kunst met de ruimtes waar ze exposeren samen te laten komen. Wat een indrukwekkend schouwspel zal opleveren voor de bezoekers. Financieel wordt deze editie wederom mogelijk gemaakt door sponsoren en fondsen waaronder het Mondriaanfonds en een gemeentelijke subsidie.
Meer informatie, waaronder ook de fietsroute, is te vinden op: www.kunstvanhetgeloven.nl en www.facebook.com/kunstvanhetgeloven

Noteer deze alvast in je agenda Tips van onze redactie

Noteer deze alvast in je agenda Tips van onze redactie

Jouw uitje op UitTipsLimburg.nl?

Plaats nu je uitje
Back to Top
Laden...