Skip to Content Skip to Index Page
Nostalgische Kinderkermis 2021

Nostalgische Kinderkermis 2021


Nostalgische Kinderkermis op 17, 20 en 24 oktober 2021.

Op 17, 20 en 24 oktober organiseert het Limburgs Openluchtmuseum voor de vierde keer een nostalgische kinderkermis. De kermis begint om 13.00 uur en stopt om 18.00 uur.
De kinderkermis is bedoeld om kinderen te verwennen en dat gaan we ook doen. De kinderen kunnen genieten van de attractie zoals een luchtschommel uit 1924, een zweefmolen uit 1951 en een paardjesmolen uit 1950. Natuurlijk staat er ook een Kop van Jut en een ouderwetse grabbelton.
De hele middag kunnen kinderen kiezen uit tal van activiteiten op het gebied van vermaak, actie en creativiteit. Centraal staat onze nostalgische zweefmolen die zijn rondjes zal maken. Kinderen kunnen gratis het geweldige gevoel beleven van door de lucht zweven met hun wapperende haren in de wind. Leven is zweven.
Verder staan er kinderspellen zoals visjes hengelen, blikgooien, Holle Bolle Gijs, Boter Kaas en Eieren, etc. etc. De spellen kosten slechts 0,10 eurocent per keer en bij de meeste spellen krijg je altijd een waardepunt, die je kunt opsparen en later inruilen tegen leuke nostalgische prijsjes.
Dus een heel goede reden om op 17, 20 en 24 oktober naar Eynderhoof te komen en u door onze enthousiaste vrijwilligers te laten verrassen.
U kunt op ons terras genieten van koffie met vlaai, die op ambachtelijke wijze is gebakken door onze bakkers in ons eigen bakhuis.
Het museum zal tijdens deze kermisdagen gewoon open zijn.


Noteer deze alvast in je agenda Tips van onze redactie

Noteer deze alvast in je agenda Tips van onze redactie

Jouw uitje op UitTipsLimburg.nl?

Plaats nu je uitje
Back to Top
Laden...