Skip to Content Skip to Index Page
content page title

Spirituele curiosa - Cadeautjes kerstmarkt

Evenementen

SPIRITUELE CADEAUTJES – CURIOSA KERSTMARKT

Deze markt vindt plaats in Centrum Dharma Brunssum (achterom), Markstraat 12 – 6446 AC Brunssum. We starten om 13.00 uur met een gezamenlijk gebed en met een ademhalingsoefening. Daarna gaan de kinderen eerst in de tuin lekker dansen en springen op muziek, even rondrennen en spelen. Even loslaten en even wennen onder het genot van een kopje thee of koffie met een stuk zelfgemaakte cake: de opbrengst is ook weer voor het goede doel: de kinderarmoede bestrijden in Parkstad.

Hobbyisten en spirituele therapeuten kunnen een marktkraam huren en verkopen producten en of geven demonstraties van enkele vormen van healing, maar er worden ook originele handgemaakte curiosa en cadeautjes, als ook nog uitstekend en mooi bruikbaar speelgoed en kinderkleding verkocht voor het goede doel. Onze marktkramen hebben een afmeting van 4 meter lang en 1.20 breed.U komt toch ook? Informatie over een marktkraam of andere info dharmacentrum@gmail.com of bel 0620558935.

Ook zijn er 2 creatieve en leuke kinderworkshops voor kinderen boven de 8 jaar. U kunt als ouder, verzorger of leerkracht ook meedoen aan onze workshops voor jongens en voor meisjes boven de 8 jaar.

Healing voor iedereen. Reiki chakratherapie, mediteren, kaartleggen, massage tenen lezen, guasha enzovoorts. Onze bezoekers vinden op onze markt vaak een originele surprise voor de kerst en/of Sinterklaas. Of u gaat creatief aan de slag samen met uw kind en maakt samen een leuk presentje voor de Sinterklaas of de Kerst. In 2018 is dit kerstengeltje of een kerst vogelkooitje en/of spreukenbord. voor een speciale gelegenheid. Voor het aanbod van de komende jaren in de toekomst kijk regelmatig de website voor meer informatie.

Parkeren in de straat zelf is niet mogelijk maar op de Markt Treebeek zelf is er parkeerplaats meer dan voldoende aanwezig. Onze ingang is via Marktstraat huisnummer 2 via de oprit ernaast. Loop helemaal achterom langs alle witte garages, dan achter de laatste garage linksaf slaan en dan bent u via onze poort op de plaats van bestemming. Onze enorme en schitterende tuin.

Entree = voor het goede doel, de allerarmste kinderen van Parkstad. Entree = gratis voor de mensen die langer dan 3 jaar onder de armoede grens moeten leven (wel bewijs meenemen of mailen). Twee workshops voor kinderen boven de 8 jaar (ongeacht rijkdom of armoede). Workshop engeltjes maken. Wel vooraf aanmelden via het contactformulier op de website of telefonisch. Workshop vogelhuisje/ spreukplank maken, vooraf aanmelden via het contactformulier op de website of telefonisch. Kosten van de workshops: Kosten €  9,50 per volwassen voor de workshops inclusief de curiosa markt. Kosten € 6,50 per kind voor de workshops inclusief de curiosamarkt. Leeftijd: vanaf 8 jaar tot 125 jaar (ouders, verzorgers, leerkrachten zijn zeer welkom). Inclusief: limonade, cake, popcorn en een hartje voor iedereen na afloop. Kinderen die langdurig onder de armoede grens moeten leven hebben gratis toegang mits dit vooraf met een bewijsje aangetoond kan worden. Aantal kinderen: 6 tot 8 kinderen voor de workshop kerstengeltjes maken. Aantal kinderen: 6 tot 8 kinderen voor de workshop vogelkooitje en spreukborden maken. Duur van de workshop en de markt: 4 uur (idem voor de curiosa/ cadeautjes markt).

Jouw uitje op UitTipsLimburg.nl?

Plaats nu je uitje
Back to Top
Laden...