Skip to Content Skip to Index Page
Storytelling op Kasteel Terborgh: Vogelvrij. Stories of breaking the law

Storytelling op Kasteel Terborgh: Vogelvrij. Stories of breaking the law

Kasteel Terborgh organiseert vanaf 19 mei tweewekelijkse een storytelling night. Vier internationale vertellers delen (in het Engels) hun ware en onware verhalen met een internationaal publiek.

Verhalen vertellen is hoe we zin geven aan ons leven; hoe we een menselijke ervaring delen. Elke vrijdagavond komen in Amsterdam daarom een paar honderd internationals naar een bomvolle Mezrab house of stories om te luisteren naar verhalenvertellers uit de hele wereld. Maar daarvoor hoef je nu niet meer naar Amsterdam, want vanaf 19 mei komen ze naar kasteel Terborgh in Schinnen.

Op 19 mei vertellen vier vertellers uit verschillende delen van de wereld hun verhaal, allemaal verbonden met het thema Outlaw. Soms moeten wetten gewoon gebroken worden. Maar hoe doe je dat, en wat zijn de gevolgen?

Je gastvrouw van de avond is Elyzabeth Gorman, een storyteller die geregeld optreedt bij Mezrab en Badass tours en eerder een New Yorkse theaterregisseur was. De toegang is gratis. Maar kom vooral eerder en geniet voor 25 euro van de dagschotel.

Bekijk hier vast een voorproefje:
https://youtu.be/QJkR6UMyX_U
(met dank aan Badass Tours).

Noteer deze alvast in je agenda Tips van onze redactie

Noteer deze alvast in je agenda Tips van onze redactie

Jouw uitje op UitTipsLimburg.nl?

Plaats nu je uitje
Back to Top
Laden...